Skip to main content

Om oss

Albanor Isolering AS ble etablert i april 2015 og har hovedkontor i Drammen. Vi operer primært i Oslo, Akershus og Buskerud, men er åpen for andre steder i landet.

Lang erfaring

Vi har 20års erfaring innen brannsikring der vi tilbyr et bredt spekter av tjenester i både små og store prosjekter. Selskapet består av en av regionens mest erfarne montører av brann tettere og isolatører som gjør at vi kan dekke de fleste problemstillinger og utfordringer vi møter innenfor passiv brannsikring.

Vårt fokus er kunden, arbeidsplassen, dokumentasjon og at arbeidet er utført etter gjeldene forskrifter.

FDV

Vi benytter det elektroniske dokumentasjonsystemet, FDV. Dette er et effektivt og ryddig system som rapporterer fra starten av et prosjekt. Informasjon som deles er blant annet om når og hvor tettingen er utført, hvem som har utført arbeidet, produktbruk samt brannkrav. Hvis en ønsker å kontrollere jobben eller å sjekke en bestemt gjennomføring er sporbarheten svært enkel.

I tillegg leverer og monterer vi branndører, ledesystem, slukkere og kan skaffe de fleste produkter som faller innen brannsikring. Vi har gode avtaler med leverandører som Polyseam, Rockwool, Biokjemi, Daloc, Robust, Wurth, Jegard, m.m. for passive brannsikringsprodukter.

Kontakt oss

Kontakt oss